Цукерки
В асортименті є натуральні еко цукерки на будь який смак. Думаєте, які корисні смаколики купити першими? Варто спробувати всі!

Цукерки трюфельні Малевич

Мікс цукерок Кохання

Мікс цукерок Сміливість (донат ЗСУ)

Цукерки шоколадно-горіхові Да Вінчі

Цукерки шоколадно-вафельні Катерина

Цукерки фрукти в шоколаді Натюрморт

Цукерки кокосові Рафаель Санті

Цукерки Лісовий горіх в молочному шоколаді

Цукерки Хрумкий кунжут в чорному шоколаді

Цукерки шоколадно-вафельні Катерина

Цукерки шоколадно-горіхові Да Вінчі

Цукерки Малевич 4 шт стік

Цукерки кокосові Рафаель Санті

Цукерки фрукти в шоколаді Натюрморт

Цукерки Брауні

Крувки кокосові іриски в асортименті

Шокобокс (Набір для виготовлення цукерок)

Подарунковий сертифікат 500 грн

Весняний сертифікат 500грн + шоко у подарунок
Наш магазин пропонує купити цукерки, виготовлені нами на власній виробничій базі.
Ми пропонуємо еко цукерки у вигляді асорті або окремо по сортам:
1. Шоколадні цукерки з журавлиною.
2. Шоколадні цукерки з кедровим горіхом.
3. Шоколадні цукерки з мигдалем та журавлиною.
4. Шоколадні цукерки з курагою та кешʼю.
5. Цукерки Горіховий марципан.
Для приготування натуральних цукерок використовуються такі інгредієнти:
· Масло какао. Це головний компонент практично всіх цукерок, що виробляє кондитерська промисловість. Завдяки йому кондитерський виріб тримає форму, не розтікається. Це природний складний жир, що складається з ненасичених і насичених кислот, і плавиться він при температурі 32С. У його складі речовина фенілтіламін, вона приводить людину в стан щастя, характерний для закоханості.
· Соєве молоко сухе. Продукт рослинного походження. Соєві боби замочують у воді, потім подрібнюють, отримуючи суміш з води, масла і сої. Вона містить достатню кількість клітковини і білка. Ізофлавони, наявні в складі, запобігають розвитку ракових пухлин. Сухе молоко багате кальцієм, вітамінами та іншими корисними компонентами.
· Какао порошок темний. Какао-боби - природні джерела антиоксидантів, що запобігають небажаному впливу зовнішнього середовища. Розтерті боби - це і є основа какао, ми звикли вживати його як тонізуючий і поживний напій.
Крім вище названих складових, при виробництві еко цукерок, ми використовуємо такі корисні і смачні продукти:
· мед;
· журавлина;
· кедровий горіх;
· мигдаль;
· курага;
· кешʼю;
· фундук;
· арахіс;
· банан;
· кокосова стружка;
· фініки;
· родзинки.
Уважний покупець помітить, що у списку немає цукру, натомість присутній мед. Так, натуральні цукерки виготовлені тільки з природних компонентів. До того ж, термічна обробка не використовується, а це означає, що всі корисні речовини збережені.
Автор: Інна Дорога